За клуба

Купувате продукти на Баумит в ежедневните си дейности или желаете да пробвате продуктите на Баумит? Чудесно! Вече можете да регистрирате покупките си и да печелите от тях! Баумит възнаграждава Вашата лоялност. Регистрирайте своите покупки на продуктите, участващи в програмата ни за лоялност, като качите снимки на фактурите в своя профил. За всеки закупен пакет от Вашата покупка получавате определен брой точки, които след това можете да обмените за професионални инструменти или да получите отстъпки.

Повече покупки = повече точки

Механизъм

Как да се включите в Баумит Клуб?
Направете първата крачка и влезте в играта като се регистрирате в Баумит Клуб. Очакват Ви специални изненади.

Механизъм Механизъм Механизъм

1. Купувате Баумит продукти, участващи в програмата.
От сега нататък, когато работите с Баумит продукти, можете да печелите двойно. Освен че печелите гарантирано високо качество на продукта с отличен сървиз, когато регистрирате Вашата фактура за покупка, получавате и бонус точки. Ако не сте работили с Баумит продукти преди, свържете се с регионален мениджър на Баумит още днес.

2. Влизате на club.baumit.bg и се регистрирате в програмата.
Влезте в www. club.baumit.bg и се регистрирайте. Направете първата крачка и влезте в играта само с няколко клика. Баумит Клуб не е просто програма за лоялност. Това място е за Вас майстори, защото ценим това, което правите. Нашите професионални инструменти ще Ви помогнат във Вашата работа. С всяка следваща регистрирана фактура ще бъдете по-близо до уникални привилегии. Не си губете времето, да започваме!

3. Качвате фактурата в профила си и получавате точки.
Регистрирайте Вашата фактура, когато влизате в своя профил в club.baumit.bg. Фактурата трябва да е издадена на физическо лице от официален партньор на Баумит. Толкова е лесно. Снимайте фактурата и я качете в програмата. Точките от закупените от Вас Баумит продукти, участващи в Баумит Клуб, ще бъдат натрупани в профила Ви в рамките на 5 работни дни.

4. Продължавайте да трупате точки.
При достигане на 10 000 точки вие вече сте в групата на Баш майсторите на Баумит. Ако натрупате над 20 000 точки вие сте в групата Профи на Баумит.

5. Превърнете Вашите точки в пари.
Ако вече сте в групата на Баумит Баш майсторите, Вие ще можете да обмените своите точки за професионални инструменти. Ако решите да не сменяте точките за инструменти и продължите да трупате точки, Вие бихте могли да достигнете до групата Баумит Профи. Вие ще имате право да получите карта Баумит Клуб – EdenRed , в която да трупате отстъпки от своите покупки в пари. Инструментите могат да бъдат получени до 10 работни дни след заявката на посочен от Вас адрес. Картата на Баумит Клуб - EdenRed е MasterCard и се получава в първата седмица на декември 2021 г.

Често задавани въпроси

Как можем да Ви помогнем?
Имате въпроси по програмата Баумит Клуб? Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси.
Ако не намерите отговор на Вашия въпрос моля, свържете се с нас.

За Баумит клуб

Кой може да се присъедини към Баумит Клуб?
Майстори (физически или юридически лица), които работят с продуктите на Баумит или за пръв път са решили да пробват продукти на Баумит.

Как да се присъединя към Баумит Клуб?
Можете да се присъедините като отидете в менюто на програмата на „Регистрация“ и попълните необходимите данни.

Какво печеля ако съм част от Баумит Клуб?
Присъединявайки се към клуба ще имате достъп до новини и полезно съдържание от Баумит. Допълнително, регистрирайки покупки, Вие трупате точки, които после лесно можете да замените за професионални инструменти или отстъпки. Разгледайте инструментите, които се предлагат в раздел „Инструменти“.

Как печеля точки в Баумит Клуб?
След регистрация можете да получите точки като качите в програмата фактури, издадени от партньор на Баумит за покупка на продукти Баумит, налични в листата на Баумит клуб. Фактурите трябва да са издадени на Ваше име като физическо лице или на юридическо лице, регистрирано в програмата. Допълнителни точки ще можете да натрупате и при промоции на продукти, които ще комуникираме в раздел „Новини“.

За покупка на кои продукти аз получавам точки в Баумит Клуб?
В програмата участват продукти разпределени в три основни групи:

  • Фасада
  • Мазилки и шпакловки
  • Лепила, замазки, сухи смеси.

Списък с продуктите Баумит може да видите в секция „Продукти“.

Откъде мога да купя участващите в Баумит Клуб продукти?
Продуктите, участващи в програмата, можете да закупите от нашите дистрибутори. Списък на дистрибуторите можете да разгледате тук.

Ако искам да се откажа от Баумит Клуб и да изтрия данните си, как да го направя?
Участието в програмата е доброволно. Участникът в програмата може да се регистрира за участие в програмата или да се откаже от участието си по всяко време на нейната продължителност. Информация за отказ от участие в Програмата трябва се изпраща на адрес info@baumit.bg. В случай на отказ от участие в Програмата, автоматично се изчисляват натрупаните от участника точки и същият може да получи своята отстъпка, съответно на достигнатото ниво.

Качване на документ

Как да кача фактура за закупени от мен продукти Баумит?
Фактурата може да бъде качена в платформата на Баумит Клуб под формата на снимка във формат (.jpg, .png). Първо трябва да влезете в профила си и да кликнете на „Качи документ“. След като качите документ ще получите имейл за потвърждение.

Мога ли да кача фактура в края на сезона на Баумит Клуб?
Срокът за публикуване на фактури за закупени Баумит продукти изтича на 30-ти ноември на съответната година. Публикуваните до тази дата фактури ще бъдат обработени в срок до 5 работни дни и участникът ще може да заяви своите инструменти/отстъпки най-късно до 10-ти декември на съответната година.

Има ли значение датата на издаване на фактурата?
Датата на издаване на фактурата трябва да бъде най-много 2 месеца преди датата на качването ѝ в програмата.

Какво значат статусите на регистрираните фактури?
Всяка качена фактура може да бъде или „одобрена“ или „очаква одобрение“ или „неодобрена“. Ако фактурата очаква одобрение, това значи, че тя все още не е обработена от наш оператор и точките, които тя носи, не са добавени във Вашия профил. Ако фактурата е „неодобрена“, това означава, че не са спазени изискванията, описани в общите условия – неясен документ, неясен дистрибутор и др. За одобрена или неодобрена фактура Вие ще получите имейл.

Мога ли да изпратя повече от една фактура в една и съща снимка?
Всяка покупка ще трябва да се регистрира в отделна снимка. Снимки на документи към една и съща покупка могат да бъдат изпратени в един файл и на едно качване на документи.

Инструменти и отстъпки

Какви инструменти от Баумит мога да получа за натрупаните от мен точки?
Текущият списък с наличните инструменти може да бъде намерен в раздел „Инструменти“. Всички участници, натрупали от 10 000 до 19 999 точки преминават в група Баумит Баш Майстор. Членовете на тази група могат да заменят своите точки за професионални инструменти. Ние по никакъв начин не ограничаваме броя на избраните инструменти. Ако имате достатъчно събрани точки, можете да направите поръчка за инструменти по всяко време на програмата.

Ако се откажете да сменяте събраните точки за инструменти, имате шанса да натрупате още точки. При достигане на 20 000 точки и нагоре вие вече сте член на групата Баумит Профи. Членовете на тази група не поръчват инструменти, а трупат отстъпки, които в края на годината ще получат:

  • за физически лица - по карта Баумит Клуб – Edenred
  • за юридически лица – по банков път.

Кога мога да получа избрания от мен професионален инструмент?
Ще Ви доставим професионалните инструменти в рамките на 10 работни дни на посочен от Вас адрес.

Кога мога да получа отстъпките по карта Баумит Клуб – Edenred?
Ако сте физическо лице и сте достигнали трето ниво – Баумит Профи ние ще Ви изпратим карта Edenred Mastercard. След 01. декември на съответната година картата се изпраща от нас с препоръчана поща чрез лицензиран пощенски оператор с обратни документи, приложени в пратката. Картата Баумит Клуб - Еdenred Mastercard съдържа на лицевата си страна номер и валидност на картата. След като получим обратните документи и подадем съответна информация към Еdenred Mastercard картата се зарежда със сума, съответна на натрупаните точки.

Какво мога да направя с парите по картата Баумит Клуб - Edenred Mastercard?
Можете да пазарувате в магазин по избор, стига той да приема плащане с карта.

Как да проверя баланса на сумата, натрупана по карта Баумит Клуб - Edenred Mastercard?
Сумата по вашата карта Баумит Клуб - Еdenred Mastercard можете да проверите, като влезете в сайта myedenred.bg или инсталирате мобилното приложение myedenred на смарт устройство. За повече информация позвънете на 0700 13 336.

Какво да направя, ако изгубя картата Баумит Клуб - Edenred Mastercard?
При загуба или кражба на картата Еdenred Mastercard незабавно блокирайте картата през профила си в сайта myedenred.bg или през мобилното приложение myedenred. Свържете се с нас на тел. 02 9266 911 за преиздаване на картата.

Аз съм юридическо лице, кога ще получа своята отстъпка?
От 1 до 10. декември ще бъдат обработени всички данни за юридическите лица. Очаквайте превод по Вашата банкова сметка в периода от 10. до 20. декември на текущата година.

Срокове

Докога мога да събирам точки в Баумит Клуб?
Точки могат да бъдат събирани до 30.11.2024 г.

Докога мога да използвам точките ми в Баумит Клуб?
Точките могат да бъдат използвани до 10.12.2024 г.

Защита на личните данни

Как данните ми са защитени в програмата?
Как данните Ви са защитени можете да видите в Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки.